Wanneer je belegt of handelt in verschillende cryptomunten, is het voor jou erg belangrijk dat je de koersen van deze cryptomunten goed in de gaten kunt houden. Je bent er vast bekend mee dat cryptomunten in een korte periode veel in waarde kunnen af- of toenemen. Het is dus belangrijk dat je een melding krijgt bij grote stijgingen en dalingen zodat je eventueel meer cryptomunten kunt aanschaffen of juist munten kunt verkopen. De koersen van verschillende cryptomunten kun je ook op verschillende manieren in de gaten houden. Welke manieren dat zijn, vind je dan ook in dit artikel. 

 

Maak een account aan bij BitVavo 

Heb je bijvoorbeeld nog geen cryptomunten gekocht, maar wil je dit wel doen en ook de koersen goed bij kunnen houden? Dan is het aan te raden om eens een account aan te maken bij BitVavo. Dit is een Nederlands bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het opslaan en verhandelen van talloze verschillende cryptomunten. Wil je weten wat de link koers of de Verge koers aan het doen is? Dan kun je dit eenvoudig achterhalen door in te loggen op je crypto portemonnee. Het aanmaken van een account bij BitVavo is zeer eenvoudig want je bent vaak al binnen enkele minuten klaar. Houd er wel rekening mee dat je je gegevens moet laten verifiëren. 

 

Bezoek een website 

Maak je veel gebruik van de computer? Dan is het raadzaam om bepaalde websites te bezoeken als je cryptomunten hebt. Deze websites houden namelijk de koersen bij van letterlijk alle cryptomunten die er zijn. De kans dat de door jou gekochte cryptomunt er niet tussen zit, is daarom ook nul procent. Eén van de voordelen van deze websites, is dat veel van deze websites een melding via de browser kunnen sturen. Dit is erg fijn want hierdoor kun je juist snel ingrijpen indien dat nodig is. 

 

Installeer een applicatie 

Mocht je over een mobiele telefoon beschikken, dan is het verstandig om de Appstore van je mobiele telefoon te bezoeken. Daar vind je allerlei verschillende applicaties die de koersen van verschillende cryptomunten bijhouden, maar ook kun je via daar vaak oefenen met de koersen van veel verschillende cryptomunten. Houd er wel rekening mee dat je in veel gevallen moet betalen voor deze mobiele applicaties. Mocht je op zoek zijn naar een gratis oplossing, dan is een website of een account aanmaken bij BitVavo hoogstwaarschijnlijk de beste oplossing. 

 

Leave a Comment on De koersen van verschillende cryptomunten bijhouden 

Geef een reactie