Sta je vaak op beurzen? Dan is de kans groot dat je de hele dag visitekaartjes aan het uitdelen bent. Maar zo'n visitekaartje moet al heel bijzonder zijn om op te vallen. De bezoekers van jouw stand bezoeken natuurlijk nog veel meer stands en ontvangen daar nog veel meer visitekaartjes. Opvallen is het devies. Een goed idee is dan gebruik te maken van een Polaroid evenement en te kiezen voor een instant photo frame. Op een instant photo frame kun je je bedrijfsnaam laten drukken. En om een onuitwisbare indruk achter te laten op je bezoekers, kun je met iedere bezoeker een polaroid-selfie maken en deze in de instant photo frame plaatsen. Op de achterkant schrijf je dan je naam en je contactgegevens.

Een instant photo frame is niet alleen zakelijk een goed iee

Een instant photo frame is ook leuk voor feestjes. Denk dan bijvoorbeeld aan jullie trouwfeest. Je kunt iedere bezoeker zelf een foto laten maken en iedere foto in een instant photo frame doen. Je kunt deze foto's dan, na afloop, meegeven als bedankje, maar je kunt ze ook in het fotoboek plakken als herinnering aan deze bijzondere dag. Ook kinderfeestjes kunnen worden opgeleukt met zo'n instant photo frame.

De kwaliteit is flink verbeterd

De Polaroids van vroeger waren maar kort houdbaar. Na verloop van tijd werden de kleuren slechter en kon je steeds slechter zien wat nu eigenlijk het onderwerp van de foto was. Het is niet voor niets dat mensen eerst overstapten naar fotorolletjes en daarna naar digitaal fotograferen. Maar de kwaliteit van de Polaroids is in de loop der jaren flink verbeterd. Dit komt, natuurlijk, door de vernieuwde en verbeterde technieken, maar ook door de betere materialen van nu. Het is nog steeds niet verstandig om de foto's vol in de zon te plaatsen, maar ze gaan wel veel langer mee.

Een polaroidcamera is leuk om mee te spelen

Je leert er namelijk echt goed door te kijken. Je hebt maar een bepaald aantal foto's en kunt dus niet onbeperkt foto's nemen. Ieder foto komt direct uit het apparaat gerold en is al snel te zien. De film moet wel even drogen. Dit kun je trouwens beter niet doen door ermee te wapperen. Dat kan ervoor zorgen dat kleuren gaan doorlopen. Hou de foto stil en zie als bij toverslag de foto verschijnen. Dat is pas een leuke manier van fotograferen! Je moet echt nadenken over iedere foto die je wilt maken.

Leave a Comment on Gebruik een instant photo frame in plaats van een visitekaartje

Geef een reactie