Je hebt vast ooit wel een mooie kamer gezien met een betonlook. Dit zorgt voor een hele mooie, robuuste, maar wel strakke look. Het heeft ook een hele chique uitstraling, maar stiekem is beton Cire helemaal niet zo duur als je zou denken. Meestal is het zelfs de goedkopere optie! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over deze mooie betonlook? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je meer over beton Cire en hebben we de voordelen ervan op een rijtje gezet.

Meer informatie over Beton Cire

Voor degenen die niet weten wat Beton Cire is, is het misschien moeilijk om een goed beeld te vormen. Het is namelijk geen grijze muur, maar een hele egale en natuurlijk gekleurde toplaag die je over je muur, vloer, maar ook je meubels kan aanbrengen. Je kan Beton Cire binnen, maar ook buiten gebruiken. Verder zijn er speciale opties die watervast zijn. Dit is dus ideaal voor in je keuken of badkamer. Als het goed is aangebracht gaat Beton Cire schimmelvorming zelfs tegen! Het is ook nog eens een hele duurzame optie, aangezien het krasvast is en makkelijk in de onderhoud. Goede Beton Cire gaat dus jarenlang mee.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Beton Cire vloer prijs wordt beïnvloed door een paar factoren. Als eerste natuurlijk het oppervlakte. Als je ruimte heel groot is, zal de prijs omhoog gaan. Verder is de ondergrond een grote factor bij het bepalen van de prijs. Beton Cire moet namelijk aangebracht worden op een egale ondergrond. Als het niet helemaal egaal is, moet het eerste geëgaliseerd worden. Daarna is het verstandig om een goede primer aan te brengen. Dit zal ervoor zorgen dat de Beton Cire beter kan hechten er dus mooier uit zal komen te zien. Daarna is de toepassing een grote factor. Als je watervaste Beton Cire wil, zal de prijs iets oplopen. Als laatste bepaald de hoeveelheid toplagen nog de prijs.

Help! Welke kleur moet ik kiezen?

Beton Cire komt in heel veel verschillende kleuren. Van zachte natuurlijk tinten tot hardere of fellere kleuren. Afhankelijk van het beton kan je zelfs kiezen uit meer dan 3000 kleuren! Om je niet helemaal te verliezen in al deze kleuren kun je een waaier bestellen. Zo kan je kijken hoe de kleuren uitvallen in je huis en hoe het zonlicht de kleur beïnvloedt.

Leave a Comment on Een natuurlijke en robuuste look met Beton Cire

Geef een reactie