Poetsrollen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Hoe fijn is het om eventuele foutjes en vlekken gewoon weg te kunnen vegen met een doekje, zodat we weer kunnen genieten van een schone omgeving?! Best veel mensen hebben een lichte vorm van smetvrees, dit houdt in dat ze als het ware “bang” zijn voor vuil en voor bacteriën van andere mensen, maar soms ook van hunzelf. Voor die mensen zijn poetsrollen en ander schoonmaakmateriaal een ideale uitvinding! Ben jij op zoek naar de juiste poetsrollen voor jouw sector? Dan is deze blogpost er voor jou! We gaan in op de vraag hoe je de voordeligste rollen kunt aanschaffen, en je komt erachter hoe je voortaan meteen de juiste rollen koopt voor in jouw dispensers.

Waar vind ik de meest voordelige poetsrollen?

Poetsrollen heb je in verschillende soorten en maten en zo ook in verschillende prijsklassen. De prijzen van poetsrollen van een merk kunnen vaak flink oplopen. Wél weet je met merk rollen meestal wel meteen welke in je dispenser passen en welke niet. Ook zijn de merk rollen van betere kwaliteit. Je hebt er vaak minder van nodig en hierdoor gaat je papieren rol veel langer mee! Een relatief goedkoop merk voor je poetsrollen is het merk Tork. Deze rollen zijn betaalbaar, absorberen goed, pluizen vrijwel niet en zijn gemaakt van sterker papier. Bovendien kun je er vaak een bijpassende merk dispenser bij kopen. Hierin staat een code aangegeven die je vertelt welk type poetsrollen erin passen. Erg handig, want dit scheelt je een hoop onduidelijk gedoe! Zo kun je bij Tork terugvinden of je een mini of midi rol in je dispenser kunt doen.

Ga jij toch liever voor een huismerk?

Wanneer je het voordeligst uit wilt zijn, is het vaak toch het aannemelijkst om te kijken naar een huismerk. Deze rollen zijn vaak van iets mindere kwaliteit. Hierdoor heb je in verhouding meer papier nodig om vloeistoffen, zoals water van je handen, volledig op te kunnen nemen. Daarom ben je met een huismerk niet per se goedkoper uit. Toch zijn er ook huismerk poetsrollen verkrijgbaar die in kwaliteit niet veel afdoen aan rollen van een merk. Soms is het wel even zoeken voordat je bij deze rollen uitkomt. Wil jij weten of je huismerk rol ook in je dispenser past? Dan is het een tip om te kijken naar papieren rollen met een kartonnen versteviging aan de binnenkant van de rol. Deze is vaak gemakkelijk te verwijderen. Je kunt de rollen zo aanpassen naar wens en vaak passen ze uiteindelijk alsnog in je dispenser! Probeer het zelf eens uit.

Leave a Comment on Vind de juiste poetsrollen voor jouw dispenser

Geef een reactie